Υποστηρίξτε τον Ν.Ο.Χ. και το μέλλον των αθλητών και των αθλητριών του με μία μικρή χρηματική δωρεά!

Ο ΝΟΧ είναι ένα ιστορικό σωματείο και παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας της Χίου. Αν θες κι εσύ να το στηρίξεις στα επόμενα του βήματα, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στη καμπάνια συμμετοχικής  χρηματοδότησης: https://www.paypal.com/donate?campaign_id=UBBSBQ468SWYU

Ο ΝΟΧ σε σχετική ανάρτησή  του, αναφέρει:

«Η λειτουργία του ΝΟΧ, ως μη κερδοσκοπικό σωματείο, βασίζεται στην υποστήριξη της κοινότητας. Το crowdfunding μας επιτρέπει να εμπλέξουμε όλους εσάς που θέλετε να μας στηρίξετε, με όποιο ποσό επιθυμείτε.

Ο στόχος μας είναι τα 50.000€ που θα μας επιτρέψουν να καλύψουμε μέρος από τα πάγια έξοδα του Σωματείου για τη χρονιά που ξεκινάει.

Κάθε ποσό μας φτάνει λίγο πιο κοντά στον στόχο μας.

Το σωματείο των επιτυχιών

Ναυτικός Όμιλος Χίου. Εκεί που χτυπά η καρδιά της αθλητικής Χίου, εκεί που το νησί μας δηλώνει παρόν στα σαλόνια του ελληνικού αθλητισμού, αναδεικνύοντας αθλήτριες και αθλητές που έγραψαν και γράφουν ιστορία, σε διεθνές επίπεδο, εκεί χρειάζεται η δική σου στήριξη. Για να συνεχίσει το ιστορικό αυτό σωματείο να μας γεμίζει με υπερηφάνεια, συμβάλλοντας παράλληλα στην τοπική κοινωνία, κινητοποιώντας τα παιδιά μας προς τον αθλητισμό, έχοντας όραμα για ένα μέλλον με το ΝΟΧ στην κορυφή! Έλα κι εσύ κοντά στον Όμιλο της καρδιάς μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τον ανεβάσουμε εκεί που του αξίζει, μέσα από την καμπάνια συμμετοχικής χρηματοδότησης (crowdfunding) του ΝΟΧ. Συνοδοιπόροι των παιδιών μας. Στην κορυφή!

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε τη συνέχεια της επιτυχημένης πορείας του Ομίλου και να συνεχίσουμε να επενδύουμε στους αθλητές του μέλλοντος.

Η κάθε δωρεά είναι πολύτιμη στη προσπάθεια μας να ανεβάσουμε τον ΝΟΧ ακόμα πιο ψηλά..για τα επόμενα 100 χρόνια!

Ποια είναι τα έξοδα που θα καλύψουμε με αυτές τις δωρεές;

Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης κλείνει φέτος 45 χρόνια στην Α1. Η επιτυχία μας έρχεται με υποχρεώσεις. Ως περιφερειακό σωματείο, επιβαρυνόμαστε με επιπλέον έξοδα όπως τα έξοδα μετακίνησης της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης που ανέρχονται στα 80.000€.»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.